IRIS – twist and plug



IRIS ⌀80 je prilagođen za laku ugradnju u pločaste materijale, ali i u mek nameštaj poput fotelja i sofi. Napajanje ili povezivanje sa drugim uređajima u enterijeru sada je još dostupnije.
Jedinstven dizajn i visok nivo završne obrade ovaj proizvod svrstavaju u grupu must have.
Pokretanjem prstena u smeru kazaljke na satu blenda se otvara pomeranjem zaštitnih zavesica i njihovim skrivajnjem ispod plastičnog poklopca, omogućavajući pristup šuko utičnici, USB brzom punjaču ili bilo kom paru odabranih komunikacionih modula koji su smešteni u telu proizvoda. Rotiranjem prstena u suprotnom smeru, zavesice se vraćaju u prvobitni položaj štiteći module od neželjenih spoljnih uticaja.
Ugrađuje se krajnje jednostavno i veoma pouzdano u sve vrste pločastih materijala (drvo, drvne prerađevine, staklo, plastika...). Inovativni fisatori su konstruisani za sve debljine ploča iznad 9 mm bez ograničenja. Pre postavljanja u otvor, kružni fiksator sa zadnje (donje) strane proizvoda postavlja se u položaj RELEASE. Nakon toga se uređaj postavlja u otvor ⌀80 (79,5+2mm). Zakretanjem fiksatora sa zadnje (donje) strane proizvoda u smeru FIX proizvod se zubcima čvršće priljubljuje u unutrašnji rub ploče.