KOMPAKT S – open and plugKOMPAKT S je strujna i komunikaciona stona ugradna priključna kutija visokog nivoa modularnosti sa mogućnošću ekipiranja i do 18 modula. Ispod pažljivo ergonomski dizajniranog aluminijumskog poklopca, u telu uređaja smeštene su energetske i data utičnice u boji i konfiguraciji prema zahtevu klijenta. Visina profila iznad stola pri zatvorenom poklopcu je niža od 2mm, što KOMPAKT S čini skoro potpuno uklopljenim u okolinu.
Novina kod unapređene verzije ovog uređaja je da pored dosadašnjih plastičnih fiksatora čiji je domet fiksiranja ograničen na 33mm debljine stola, sa dodanim navrtkama već fabrički integrisanim u plastični poklopac, lako uz pomoć imbus ključa koji dolazi u standardnom pakovanju, može postaviti u sto praktično neograničene debljine. Verujemo da je i po tome ovaj proizvod potpuno jedinstven na tržištu.
Još jedna prednost KOMPAKT S proizvoda je mogućnost napajanja iz dva izvora, kao i mogućnost rednog povezivanja više uređaja u nizu.
Priključna stona kutija KOMPAKT S nastala je iz potrebe da više i brže komuniciramo i da se lakše povezujemo. Dizajnirana je prvenstveno za radna mesta, konferencijske i sale za sastanke, ali primenu nalazi najviše u hotelskim sobama.