KOMPAKT – above and under the desk socketsKOMPAKT na malom prostoru obezbeđuje potreban broj strujnih i data utičnica za mobilne uređaje sa gornje strane i dvostruko više energetskih utičnica za stacionarne uređaje sa donje strane radne ploče. Visina profila iznad stola pri zatvorenom poklopcu je niža od 2mm, što KOMPAKT čini skoro potpuno uklopljenim u okolinu.
Novina kod unapređene verzije ovog uređaja je da pored dosadašnjih plastičnih fiksatora čiji je domet fiksiranja ograničen na 33mm, sa dodanim navrtkama već fabrički integrisanim u plastični poklopac, lako uz pomoć imbus ključa, koji dolazi u standardnom pakovanju, može postaviti u sto čija je debljina ograničena zahtevom da se koriste utičnice sa donje strane stola na 58mm. Verujemo da je i po načinu fiksiranja ovaj proizvod potpuno jedinstven na tržištu.
Još jedna prednost proizvoda iz porodice KOMPAKT je mogućnost napajanja iz dva izvora, kao i mogućnost rednog povezivanja više uređaja u nizu.
Kompakt je pre svega namenjen klasičnom kancelarijskom radnom mestu jer obezbeđuje potreban broj strujnih i sve potrebne data utičnice za mobilne uređaje sa gornje strane stola, kao i dodatne energetskih utičnice ispod radne površine stola za stacionarne uređaje: monitori,desktop, nettop računar, zvučnici, telefon, ruter, štampač… KOMPAKT daje ključni doprinos sigurnom i bezbednom prenosu podataka i održavanju reda i higijene prostora uz pomoć mrežnog nosača kablova u koji se svi dovodni kablovi deponuju I tako uklanjaju sa poda, iz vidokruga, neželjenog dodira i prašine.